Ada Masalı’nda rüya gibi bir aşk doğuyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk pozları

Ada Masalı dizisi başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasındaki uyum gözlerden kaçmıyor. Son olarak sosyal medyada bol bol fotoğraf paylaşan ikili arasında aşk çanları çalıyor. Dizinin hayranları ise bu son gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yaz sezonunun en iyi dizilerinden biri olan ve Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrollerde hayat verdiği Ada Masalı’ndaki uyum izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. İzmir’in şirin ilçelerinden biri olan Seferihisar’da çekilen Ada Masalı dizisi izleyenlerden de her bölümde tam not alıyor.

Hem çekimlerde hem de dizi setinde geçen eğlenceli anlar dikkatlerden kaçmazken Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasındaki tehlikeli yakınlaşmalar kimi zaman aşk dedikodularını da gündeme getirmeye yetiyor. Kulislerde böyle bir iddianın dillendirilmesi ve herkesin de bu durumu işaret etmesine henüz ikiliden bir yalanlanma da gelmemesi de aşkın kanıtı olarak ortaya atılıyor.

Ada Masalı’nda rüya gibi bir aşk doğuyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk pozları

Son olarak Hello isimli bir derginin kapak çekimleri için çalışma yapan ikilinin ne kadar uyumlu oldukları dikkatlerden kaçmıyor. Hello dergisi tarafından sosyal medyada paylaşılan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz çiftinin görüntülerine büyük bir beğeni yağıyor.

Ada Masalı’nda rüya gibi bir aşk doğuyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk pozları - Resim : 2

Ve bununla beraber Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları da bu anları kendi sosyal medya hesaplarından paylaşınca hayranları bu duruma sessiz kalmadı. Yapılan paylaşımlardan birinde ise bir hayranı çift için “Gerçekten de çok bayıldım. Çok güzel ve oldukça doğallar” mesajını göndermesi ne denli uyumlu olduklarını sergilemekte.

Ada Masalı’nda rüya gibi bir aşk doğuyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk pozları - Resim : 3

Ada Masalı dizisi bunların yanında sadece Türk izleyicilerden değil ayrıca da sosyal medya aracılığıyla yabancı hayranlardan da tam not almakta. Bakalım bundan sonraki süreçte Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz arasında aşk kıvılcımları bu çifti hangi anlamda etkileyecek.

Ada Masalı’nda rüya gibi bir aşk doğuyor! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan aşk pozları ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.