Ada Masalı’nda Ayrılık Rüzgârı Esiyor! Gitmez Denen Oyuncu Ayrılığın Kapısında! Seyirci Üzgün

Star TV kanalında yayınlanmakta olan ve oldukça büyük hayran kitlesine ulaşmış olan Ada Masalı dizisi, her Salı akşamı yeni bölümü ile seyircisi karşısına çıkıyor. Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları ise Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan. Dizinin çekimleri İzmir’de tüm hızı ile devam ederken bu hafta, dizinin 15. Bölümü seyircisi için ekranlara gelmiş olacak.

Star TV kanalında yayınlanmakta olan ve oldukça büyük hayran kitlesine ulaşmış olan Ada Masalı dizisi, her Salı akşamı yeni bölümü ile seyircisi karşısına çıkıyor. Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları ise Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan. Dizinin çekimleri İzmir’de tüm hızı ile devam ederken bu hafta, dizinin 15. Bölümü seyircisi için ekranlara gelmiş olacak.

Yeni Bölümde Neler Olacak

15 Bölümde neler olacağı oldukça merak konusu. Dizinin 15. bölümünün içeriğine bakmak gerekirse başrollerden olan Haziran karakterinin ayrılığın vermiş olduğu acıdan dolayı çok kötü durumda olduğunu söylemek mümkün. Fakat bu ayrılık acısını, Haziran’da gördüğümüz kadar Poyraz’da göremiyoruz.

Ada Masalı’nda Ayrılık Rüzgârı Esiyor! Gitmez Denen Oyuncu Ayrılığın Kapısında! Seyirci Üzgün

Bunun sebebi merak konusu iken dizide Haziran, kendisi kadar acı çekmeyen Poyraz’a oldukça sinirlenir. Ayrıca Poyraz’ın, fabrikayı da satmak istediği haberini alınca küplere biner. Çünkü bu Haziran için, Poyraz’ın Haziran ile hiçbir bağının kalmasını istemediğinin işareti olabileceği anlamına gelmektedir. Bir diğer ifade ile Poyraz, Haziran ile ilgili her şeyden tamamı ile kurtulmak istiyor.

Haziran’a Sürpriz İş Teklifi!

Ayrıca tam da bu ayrılık döneminde Haziran, bir iş teklifi alıyor. Almış olduğu bu iş teklifi de kafasını bir hayli karıştırıyor. Aldığı iş teklifi ile onun, yaşadığı ve çevresinde olup biten her şeyin bu adadan gitmesi için bir plan mı olduğu ile ilgili şüpheleri de gün geçtikçe artıyor.

Dizinin Poyraz cephesinde ise çok daha farklı olaylar yaşanıyor. Poyraz, gizli bir şekilde Aliye’nin onun borçlarını ödemiş olduğu öğrenir. Öğrendiği bu şey, Aliye’ye hiç de olumlu yansımayacak. Batu cephesine bakmak gerekirse Poyraz’a bilenmeye devam ediyor. Sebebi ise tamamen İdil. Poyraz’ın hayatında bir şeylerin ters gitmesi için elinden geleni ardına koymuyor.  

Ada Masalı’nda Ayrılık Rüzgârı Esiyor! Gitmez Denen Oyuncu Ayrılığın Kapısında! Seyirci Üzgün ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.