Ada Masalı'nda aşk rüzgarları esiyor! Haziran ile Poyraz arasında kıvılcım ateşi! Hayranlar memnun

Ada Masalı dizisinde yer yerinden oynuyor. Yaz dizilerinin en çok sevilen ikilileri arasında yer alan Haziran ile Poyraz aşkında ateş bacayı iyice sardı. Çiftin daha öncesinde haklarında çıkan dedikodularında da gerçek hayatta aşk yaşadıkları da iddia edilmişti.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor. Senaryosu kadar oyuncu kadrosu ile de müthiş bir reaksiyon gösteren dizide geçen haftalarda reytinglerde ufak bir düşme yaşansa da bunun son bölümlerde üstesinden gelindiği açıkça görülüyor.

Sezonun en bomba dizilerinden biri olan Ada Masalı’nda Haziran ile Poyraz arasındaki aşk zaman zaman sosyal medyada da konu olmuş ve bunun üzerine pek çok senaryoda yazılmıştı.

Ada Masalı'nda aşk rüzgarları esiyor! Haziran ile Poyraz arasında kıvılcım ateşi! Hayranlar memnun

Ayça Ayşin Turan’ın hayat verdiği Haziran ve Al Navruz’un canlandırdığı Poyraz karakterleri büyüleyici bir aşkın ortak noktası olmuş ve izleyenler tarafından da tam not almayı başarmıştı.

İstanbullu olan Haziran ile adanın yerlisi olan Poyraz arasındaki aşkın dizinin sonlarına doğru nasıl biteceği şimdiden merak edilirken ikilinin ilk bölümden bu yana kimi zaman başlayan kavgaları kimi zamanda büyük bir şefkatle birbirlerine yaklaşmaları doğacak aşkın ilk kanıtı olarak gösterilmişti.

Ada Masalı'nda aşk rüzgarları esiyor! Haziran ile Poyraz arasında kıvılcım ateşi! Hayranlar memnun - Resim : 2

Ve nihayet son yayınlanan bölümde izleyicilerinde uzunca bir süre beklediği an gerçekleşmiş ve Haziran ile Poyraz dudak dudağa öpüşmüşlerdi. Ada Masalı’ndaki bu öpüşme ani sosyal medyada paylaşımlara yansırken ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu haline geldi.

 

Ada Masalı'nda aşk rüzgarları esiyor! Haziran ile Poyraz arasında kıvılcım ateşi! Hayranlar memnun ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Haziran Ada Masalı poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.