Ada Masalı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Ada Masalı yeni bölümleriyle Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen’in oynadığı Ada Masalı dizisi yeni bölümleri hangi günler yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor?

Ada Masalı dizisi her bölümü ile izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen’in yer aldığı Ada Masalı dizisi 18. bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Ada Masalı yeni bölümünde Kırlangıç Adası artık Haziransızdır.

Ada Masalı Hangi Günler Yayınlanıyor?

Ada Masalı dizisi Salı akşamları yayınlanıyor. Ada Masalı 18. yeni bölümü ile 19 Ekim 2021 Salı akşamında saat 20.00’da başlıyor.

Ada Masalı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Ada Masalı 18. Bölüm Özeti

Kırlangıç Adası artık Haziransızdır…. Poyraz artık Haziransızdır… Haziran hayatında yepyeni bir sayfa açmaya karar vermiştir. Poyrazsız bir hayata dayanmaya çalışacaktır. Poyraz da onun gidişini olgunlukla karşılıyor gibidir. Haziran için en iyisi olmuştur, Poyraz da bunu kabullenecektir. Ancak kendine ve diğerlerine söylediği bu yalanı devam ettirmek hiç de o kadar kolay olmayacaktır.

Bütün bunlar olurken Sandal Ağacı Oteli’nin aldığı bir ödül, Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesine vesile olacaktır. Kırlangıç Adası’nda başlayıp büyüyen Haziran ve Poyraz aşkı şimdi de İzmir’in çok sesli, çok ışıklı, çok hareketli sokaklarına taşacaktır.

Ada Masalı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.