Ada Masalı Sonunda Finale Gidiyor: Ayça Ayşin Turan İçin Masumlar Apartmanı İddiası

Yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Ada Masalı’nda finalin ayak izleri duyulurken güzel başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan için yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Oldukça iyi bir çıkış yakalayan güzel oyuncunun TRT 1’in reyting rekortmeni diziye transfer olacağı iddia edildi.

Ada Masalı’nın sonu herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Baht Oyunu için final kararının alınmasından sonra izleyenler tüm dikkatlerini Ada Masalı dizisine çevirdi. Şimdiden aynı sonun Ada Masalı içinde gelinmesinden oldukça korkulmakta.

Alp Navruz ile iyi bir ikili oluşturan Ayça Ayşin Turan oyunculuğu kadar güzelliği ile de büyülemeye devam ediyor. Son yılların en çok aranan oyuncuları arasında yer alan güzel isim performansı ile de adeta parmak ısırtıyor.

Ada Masalı Sonunda Finale Gidiyor: Ayça Ayşin Turan İçin Masumlar Apartmanı İddiası

Alp Navruz son katıldığı bir etkinlikte Ada Masalı’nın gidişinden bahsederek, “Şu anda proje gayet de çok güzel gidiyor. Yaz sezonunun ardından havalar biraz soğudu. İklim şartları olarak biraz zorlansak da şu an işler gayet yolunda. Dizide hikaye de oldukça güzel.” dedi.

Ancak kulislerden gelen son iddialarda güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Masumlar Apartmanı’na transfer olacağı haberleri gelmeye başladı.

Ada Masalı Sonunda Finale Gidiyor: Ayça Ayşin Turan İçin Masumlar Apartmanı İddiası - Resim : 2

Ada Masalı’nın yakın final yapacağı ve senaryonun artık bitme noktasına kadar geldiği konuşurken güzel oyuncunun bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği de mera edilmekte.

Ada Masalı Sonunda Finale Gidiyor: Ayça Ayşin Turan İçin Masumlar Apartmanı İddiası ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Ada Masalı masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.