Ada Masalı ne zaman başlıyor? Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Yakın bir zamanda ekranlarda yaz aylarında misafir olacak Ada Masalı dizisi için geri sayım başladı. Arıza diziyle adından söz ettiren güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın başrollerde oynadığı Ada Masalı oyuncu kadrosu parmak ısırtıyor. Peki, Ada Masalı dizisi ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi için geri sayım başladı. Ay Yapım firmasının yeni romantik yaz dizilerinden birisi olan Ada Masalı’nın ilk tanıtım fragmanının yayınlanmasının hemen ardından izleyenlerde merak içerisinde dizi hakkında bilgi toplar oldu. İçinizi ısıtacak sımsıcak bir başlangıcın ilk sinyallerinin verildiği Ada Masalı dizisi şimdiden sosyal medyada büyük bir ilgi toplamayı başardı.

Ada Masalı ne zaman başlıyor? Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Ada Masalı Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi ilk bölümü ile 15 Haziran Cuma akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında başlıyor.

Çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran ile Poyraz’ın yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alan ‘Ada Masalı’ herkesi ekranları başında buluşturacak.

Ada Masalı ne zaman başlıyor? Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Ada Masalı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor.

Ada Masalı ne zaman başlıyor? Ada Masalı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Ada Masalı Ada Masalı oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.