Ada Masalı İdil kimdir? Beril Pozam kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Ada Masalı dizisi bu akşam 2. bölümü ile ekrana geldi. Dizide İdil karakterini oynayan Beril Pozam en dikkat çeken isimlerden biri oldu. Star Tv'nin yeni dizi Ada Masalı'nda oynayan Beril Pozam kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Ada Masalı İdil kimdir? Beril Pozam kaç yaşında, sevgilisi var mı?

Ada Masalı İdil kimdir, Beril Pozam kaç yaşında? STAR TV'nin Salı akşamları yayınlanan yaz dizisi Ada Masalı bu akşam 2. bölümüyle ekran geldi. Umutsuz bir aşkında peşinden koşan İdil karakterini oynayan Beril Pozam, izleyicinin merakla araştırdığı isimlerin başında geldi. Peki Beril Pozam kimdir?

ADA MASALI İDİL BERİL POZAM KİMDİR?

Kırlangıç Adası'nda çekimleri yapılan Ada Masalı dizisinde İdil karakteri birçok izleyicinin merak konusu oldu. Belediye Başkanının kızını oynayan ve Poyraz'a aşık olan İdil'e Ada istediğini verecek mi?

Ada Masalı İdil kimdir? Beril Pozam kaç yaşında, sevgilisi var mı?

BERİL POZAM KİMDİR?

Beril Pozam, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Özel Ahmet Şimsek Koleji ardından, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Daha önce Afilli Aşk dizisinde yer alan Beril Pozam tiyatro oyunculuğu da yapmıştır.

Birçok tiyatro oyununda sahne teknisyeni, oyuncu, asistan ve çevirmen olarak görev almıştır.

 

Ada Masalı İdil kimdir? Beril Pozam kaç yaşında, sevgilisi var mı? ile ilgili etiketler Star TV ada masalı idil kimdir beril pozam kimdir beril pozam kaç yaşında beril pozam sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.