Ada Masalı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Ada Masalı hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı Ada Masalı dizisi 6. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz ikili arasında filizlenecek olan aşkın başlangıcı ve adada kesişen kaderlerinden keyifli bir sahnelerin yer aldığı Ada Masalı oldukça seviliyor.

Ada Masalı Hangi Günler?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı dizisi Salı günleri Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Ada Masalı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Ada Masalı Saat Kaçta Başlıyor?

Ada Masalı dizisi Salı akşamları Star TV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Poyraz’ın iskeleye gelip ‘gitme!’ demesi Haziran’ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran’ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular. İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz’ın iskelede Haziran’a gitme demesini konuşur.

Ada Masalı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Bu sırada Buray konseri biletleri hızla tükenir. Otel açılışı belli ki gayet sükseli olacaktır. Son bir pürüz kalmıştır; belediye denetimi… O otelin açılmasını en az Hakan kadar istemeyen İdil, devreye girer. Haziran ve Poyraz’ı yeni bir sorun beklemektedir. Üstüne de konser sanatçısı Buray’ın gitaristi de sağlık sorunları yaşar. Haziran ve Poyraz, sorunları çözmek üzere el ele verir.

Ada Masalı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.