Ada Masalı Final Sahnesi Herkesi Şaşırttı! Nikah Yaşanmayacak! Seyirci Ters Köşe Mi Olacak

Yapım şirketi Ay Yapım olan ve Star TV’nin sevilen dizilerinden olan Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanmış olan bölümü de diğer bölümleri gibi, seyircisi tarafından oldukça beğenildi.

Yapım şirketi Ay Yapım olan ve Star TV’nin sevilen dizilerinden olan Ada Masalı’nın dün akşam yayınlanmış olan bölümü de diğer bölümleri gibi, seyircisi tarafından oldukça beğenildi.  

Fragman Dehşete Düşürdü! 

Dün akşam 13. Bölümü yayınlanan Ada Masalı’nın yeni bölüm fragmanında, nikah esnasında büyük bir kavga kopuyor. Fragmandaki bu kısım, dizinin izleyicilerini şok etti ve adeta dehşete düşürdü. Hayranlar, sabırsızlıkla dizinin yeni bölümünü bekliyor. 

Ada Masalı Final Sahnesi Herkesi Şaşırttı! Nikah Yaşanmayacak! Seyirci Ters Köşe Mi Olacak

Dün akşam 13. Bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkmış olan Ada Masalı dizisi, yine sosyal medyada gündem oldu. Dizinin izleyicileri tarafından yorum üstüne yorum aldı. Yaşananlardan dolayı ilişkilerinin bittiğini çevrelerine inandırmaya çalışan Haziran ile Poyraz (Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz)

Zaman zaman eğlenceli dakikalar yaşıyorken zaman zaman da aralarındaki bağı ve sevgiyi rahat bir şekilde birbirlerine hissettirememenin üzüntüsünü, hayranlarına hissettirdi ve onları da çok üzdü. 

Nikâhın Neticesi Merak Konusu! 

Aralarındaki ilişkiyi rahat bir şekilde yaşayamadıkları için evlenmeye karar veren Haziran ve Poyraz çifti, nikâh masasına oturma kararını almıştı. O muhteşem düğünlerinin atmosferi ne kadar büyülediyse, nikâh anında yaşananlar da bir o kadar şok etti.

Haziran ve Poyraz çiftinin, nikâhta olanların sonucunda evlenebildikleri konusundaki şüpheler git gide büyüyor. Seyirci, nikâhın olup olmadığını çok merak ediyor. Sosyal medyada nikâh sahnesinde yaşanan olaylar gündem oldu.

Ada Masalı Final Sahnesi Herkesi Şaşırttı! Nikah Yaşanmayacak! Seyirci Ters Köşe Mi Olacak - Resim : 2

Gündem olan ve çok merak edilen bir diğer konu ise dizide Aliye ile Zeynep’in (Bedia Ener ile İpek Tenolcay) nikâhın kıyılmasına herhangi bir engel oluşturup oluşturmadığı da çok merak ediliyor. Bu konuların yanı sıra fragmanın heyecanı da seyirciyi sarmış durumda. Gerginliğin nasıl sonuçlandığı ile ilgili şimdilik tahminler yürütülüyor. Hepsinin cevabını Star TV’de salı akşamı 20.00’de görmüş olacağız. 

Ada Masalı Final Sahnesi Herkesi Şaşırttı! Nikah Yaşanmayacak! Seyirci Ters Köşe Mi Olacak ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.