Ada Masalı Dizisinin Set Arkası Görüntüleri Büyük Heyecan Yarattı! Bu Şekilde Yapmaları Seyircinin Hoşuna Gitti

Star TV'nin çok sevilen yaz sezonu dizilerinden biri olan Ada Masalı bayramda verilen aranın sonrasında ekrana dönüşü muhteşem oldu. Ada Masalı dizisinin 6. bölümü yarın akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümünde hemen önce yayınlanmış olan set arası videosu ise dizi hayranlarını yeni bölüm heyecanına hazırlıyor.

Star TV'nin çok sevilen yaz sezonu dizilerinden biri olan Ada Masalı bayramda verilen aranın sonrasında ekrana dönüşü muhteşem oldu. Ada Masalı dizisinin 6. bölümü yarın akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümünde hemen önce yayınlanmış olan set arası videosu ise dizi hayranlarını yeni bölüm heyecanına hazırlıyor.

Ada Masalı Dizisinin Set Arkası Görüntüleri Büyük Heyecan Yarattı! Bu Şekilde Yapmaları Seyircinin Hoşuna Gitti

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un paylaştığı hayranlarının sayısının azalması nedeni ile diğer bütün diziler gibi yayına bayram dolayısı ile ara verdi. Dizi bu hafta yeni bölümü ile hayranlarına yeni heyecanlar yaşatmayı sürdürecek.

Ada Masalı Dizisi 6. Bölüm ile Ekranlarda

Yarın akşam Ada Masalı'nın 6 bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölümden evveli dizinin İnstagram hesabından paylaşılan set arası videosu ise hayranları için yeni bölüm öncesi heyecan uyandırmaya yetti.

Video da oyuncuların ve set ekibinin ne kadar eğlenceli vakit geçirdiği ve keyifli çalıştığı görülüyor. Dizinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Bayram tatili sonrasında yayınlanacak bu bölüm de neler olacağı merak konusu oldu.

Adam Masalı Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak

Aliye'nin uyanması tüm ada halkını sevince boğar. Poyraz'ı daha evvel hiç bu kadar mutlu görmeyen Haziran ise Aliye'nin o uyurken onu anlattıklarını hatırladığından korkar. Otel ise ilk müşterilerini ağırlarken elbette bazı aksaklıklar meydana gelir. Fakat öyle bir müşteri gelir ki tüm ekibi canından bezdirmek yeter.

Nihayetinde otelden kovulur. Asıl sorun ise bundan sonra başlar. Rezervasyonlar iptal olmaya başlar.  Acenteler oradaki bir müessese ile çalışmayacaklarını bildirirler. Haziran ile Poyraz'ın bir yolunu bulup bu olumsuz durumu bertaraf etmeleri gerekir. Bu arada Poyraz, Haziran'a duygularını anlatmaya oldukça kararlıdır. Ada Masalı dizisinin hayranları ekran başına geçirecek diziyi takip etmeleri ve reytinglerde tekrardan yükselmesini hedefliyor. 

Ada Masalı Dizisinin Set Arkası Görüntüleri Büyük Heyecan Yarattı! Bu Şekilde Yapmaları Seyircinin Hoşuna Gitti ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.