Ada Masalı Dizisinde Büyük Yıkım! Gerçekler Ortaya Çıktı! İpler Gerildi! Seyirci Ters Köşe Olacak Dikkat

Yaz dizisi olan Ada Masalı'nda son bölümde büyük bir yıkım oldu. Ay Yapım imzası taslayan dizide dün akşamki bölümde bütün sırlar ortaya çıktı.

Yaz dizisi olan Ada Masalı'nda son bölümde büyük bir yıkım oldu. Ay Yapım imzası taslayan dizide dün akşamki bölümde bütün sırlar ortaya çıktı. 

Beğeni toplayan ve her bölümde seyirciyi ekranlara kilitleyen Ada Masalı son bölümü ile heyecanlandırdı. Haziran ve Poyraz arasında ki gerilim seyirciye geçti. 

Ayça Ayşin Turan'ın canlandırdığı Haziran karakteri ile Alp Navruz' un canlandırdığı, Poyraz karakteri arasında ipler gerildi. 

Son Bölümde Neler Oldu

Dün akşam yayınlanan bölümde tüm sırlar ortaya çıktı. Poyraz'ın tavırları Haziran'ı çok sinirlendirdi. Selin ortaya çıkması ile Poyraz değişecek Poyraz Artık eskisi gibi olmayacağını sinyallerini Haziran'a veriyor. 

Hakan'ın ihanet ettiğini öğrenen Poyraz büyük bir yıkım yaşadı. Haziran'ın da payı olduğunu öğrenen Poyraz şimdi ne yapacak? Ada Masalı yayınlanan fragmanda ise seyirciyi büyük soka uğrattı. 

Ada Masalı Dizisinde Büyük Yıkım!  Gerçekler Ortaya Çıktı! İpler Gerildi! Seyirci Ters Köşe Olacak Dikkat

Ada Masalı'nda Poyraz ve Haziran arasında neler olacak? Harika bölümleri ile çok beğenilen Ada Masalı büyük ilgi görüyor. Yedinci bölümü ile ekranlarda olan dizi çok beğeniliyor. 

Haziran Başarabilecek Mi? 

Haziran Poyraz' I kendinden uzak Tutak tutmaya çalışırken Poyraz bu duruma nasıl tepki verecek? Poyraz yeni bölümde oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Haziran kendini Poyraz'a anlatmak için çok çaba harcıyor. 

Poyraz ve Haziran için yeni fragmanda da umut yok. İkili birbirlerine ne zaman açılacak merak konusu oldu. Ada Masalı büyük beğeni toplamaya devam edecek gibi duruyor. İzlenme rekorları kıran yaz dizisi reytinglerde de oldukça başarılı oldu. Salı akşamlarına eğlence katan Ada Masalı Star TV 'de her salı ekranlarda olacak. 

Romantik komedi tadındaki tatlı dizi seyircisini oldukça mutlu ediyor. Hayranları ikilinin birbirlerine çok yakıştığını söylerken aşk ne zaman başlayacak büyük bir merak konusu oldu. 

Ada Masalı Dizisinde Büyük Yıkım! Gerçekler Ortaya Çıktı! İpler Gerildi! Seyirci Ters Köşe Olacak Dikkat ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.