Ada Masalı Dizisi Başlıyor! İlk Bölümde Seyirciye Büyük Sürpriz! Türkiye’de Bir İlk Dizide Gerçekleşecek

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Ada Masalı dizisi için seyirciler adeta gün sayıyor. Ada Masalı dizisi saat 15 Haziran 2021 saat 20.00'da Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin hem senaryosu hem de usta oyuncu kadrosu şimdiden seyircileri heyecanlandırmaya başladı.

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Ada Masalı dizisi için seyirciler adeta gün sayıyor. Ada Masalı dizisi saat 15 Haziran 2021 saat 20.00'da Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Dizinin hem senaryosu hem de usta oyuncu kadrosu şimdiden seyircileri heyecanlandırmaya başladı.

Dizinin ilk fragmanlarının yayınlanması üzerine sosyal medyada büyük bir övgü ile karşılandı. Dizinin Seferihisar - Sığacıkta çekiliyor olması ayrı bir güzellik katar. Seferihisar’ın eşsiz güzellikleri de Tv ekranlarına yansıyacak.

Ada Masalı Dizisi Başlıyor! İlk Bölümde Seyirciye Büyük Sürpriz! Türkiye’de Bir İlk Dizide Gerçekleşecek

Yaz Dizisi Ada Masalı İlgi ve Heyecanla Bekleniyor

 

Yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Ada Masalı dizisinde dram ve aşk konular bir arada işlenecek. Şimdiye kadar yayınlanan fragmanları ve fotoğrafları çok büyük bir ilgi gördü. Dizinin çekildiği yer ve atmosferi de izleyicileri etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.

Başrol oyuncularının yüksek uyumu da gözlerden kaçmadı. İlk bölümünün yayınlanması şimdiden oluşan kitlesi tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Son zamanlarda Ege bölgesinde çekilen diziler mevcut olmadığı için geniş bir kitleye yayılması bekleniyor. İlk bölüm reytingleri de merak konusu oldu.

Ada Masalı Dizisinin Muhteşem Oyuncu Kadrosu

 

15 Haziranda Star tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosu çok beğenildi. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Nevruz yer alıyor. Bu ikili çok yakıştırıldı ve seyircilere merak uyandırdı. Aynı zamanda Nihan Büyükağaç, İpek Tekolcay, Rami Narin, Cem Anıl Kenar, Bedia Ener gibi başarılı isimler de yeni dizi kadrosunda yer alıyor. Dizi çekimlerinin son hazırlıkları da tamamlandı.

Dizi romantik bir aşk hikayesi üzerine kurulmuştur. Başrollerin birbiri ile uyumu fragman ve fotoğraflardan anlaşılıyor. Yarın akşam yayınlanacak olan dizi şimdiden büyük bir ilgi ile bekleniyor. Tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkan İzmir'den güzel sahneler seyirci ile buluşacaktır.

Ada Masalı Dizisi Başlıyor! İlk Bölümde Seyirciye Büyük Sürpriz! Türkiye’de Bir İlk Dizide Gerçekleşecek ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.