Ada Masalı bu hafta neden yok? Ada Masalı bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman?

Ada Masalı bu hafta neden yok diziyi yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Star TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Ada Masalı 6. bölüm ne zaman sorusu gündemde. Peki, Ada Masalı bu akşam neden yayınlanmadı?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un oynadığı Ada Masalı’nda adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz ikili arasında filizlenecek olan aşkın başlangıcı anlatılmaktadır. Bambaşka hayatlara ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz’ın adada kesişen kaderlerinden keyifli bir şekilde bahsedilmektedir.

Salı akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı 6. bölümü ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi hayranları oldukça üzdü.

Ada Masalı Bu Hafta Neden Yok?

Ada Masalı 6. bölümü bu hafta Kurban Bayramı tatili nedeniyle 20 Temmuz 2021 Salı akşamında yayınlanmayacak.

Ada Masalı bu hafta neden yok? Ada Masalı bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman?

Ada Masalı 6. Bölüm Ne Zaman?

Ada Masalı 6. bölümü ile gelecek hafta 27 Temmuz 2021 Salı akşamında saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Ada Masalı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Poyraz’ın iskeleye gelip ‘gitme!’ demesi Haziran’ı çok etkiler. Genç kadın bunun altındaki nedeni anlamaya çalışırken Poyraz da Haziran’ın neden hemen kalmaya ikna olduğunu sorgular. İki inatçı keçi, aralarındaki büyülü çekimin itirafını karşısındakinden duymak için birbirlerinin üzerine giderler. Bütün Ada, Poyraz’ın iskelede Haziran’a gitme demesini konuşur.

Ada Masalı bu hafta neden yok? Ada Masalı bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Bu sırada Buray konseri biletleri hızla tükenir. Otel açılışı belli ki gayet sükseli olacaktır. Son bir pürüz kalmıştır; belediye denetimi… O otelin açılmasını en az Hakan kadar istemeyen İdil, devreye girer. Haziran ve Poyraz’ı yeni bir sorun beklemektedir. Üstüne de konser sanatçısı Buray’ın gitaristi de sağlık sorunları yaşar. Haziran ve Poyraz, sorunları çözmek üzere el ele verir.

Ada Masalı bu hafta neden yok? Ada Masalı bu akşam neden yayınlanmadı? 6. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Alp Navruz Ayça Ayșin Turan Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.