Ada Masalı Bomba Aşk İddiası İle Çalkalanıyor! Dikkatler Bu İkilide! İşte Çiçeği Burnunda Aşıklar

Ekranların en çok izlenen yaz dizileri arasında yer alan Ada Masalı’nda bir dizi aşkı daha gerçek oluyor. her bölümde kırdığı reyting rekorları ile adından söz ettiren Ada Masalı dizisi hayranlar tarafında da yakından takip ediliyor.

Star TV ekranlarının Salı akşamlarında vazgeçilmezleri arasında yer alan Ada Masalı dizisi rekor üstüne rekor kırıyor. İzmir’in Seferihisar ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen dizide yeni bir aşka yelken açıldığı da gelen son haberler arasında yer alıyor.

Ada Masalı Bomba Aşk İddiası İle Çalkalanıyor! Dikkatler Bu İkilide! İşte Çiçeği Burnunda Aşıklar

Dizide Biricik karakterini canlandıran Özge Demirtel ile Hakan karakterine hayat veren ve daha önceden Sen Anlat Karadeniz adlı diziyle ün yapan yakışıklı oyuncu Cem Anıl Kenar’ın büyük bir aşk yaşadıkları iddia edildi.

Dizi seti çekimlerinde tanışan ve kısa sürede arkadaşlıklarını daha da ilerleten Demirtel ile Kenar’ın aşk yaşadıklarına yönelik kulislerden son bilgiler geldi.

Ada Masalı Bomba Aşk İddiası İle Çalkalanıyor! Dikkatler Bu İkilide! İşte Çiçeği Burnunda Aşıklar - Resim : 2

Her ne kadar ilk bölümünden bu yana ilgiyle takip eden Ada Masalı dizisi son bölümlerde reytinglerde düşme yaşasa da dizi hayranları kısa süreli eleştirilerek göstererek tepkilerini dile getiriyor. Ay Yapım imzası taşıyan Ada Masalı dizisinde yaşanan bu sürpriz aşk gelişmesi konusunda henüz Özge Demirtel ile Cem Anıl Kenar’dan bir yalanlama gelmemesi de bunu doğrular nitelikte oldu.

Ada Masalı Bomba Aşk İddiası İle Çalkalanıyor! Dikkatler Bu İkilide! İşte Çiçeği Burnunda Aşıklar ile ilgili etiketler Ada Masalı Özge Demirtel Cem Anıl Kenar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.