Ada Masalı Aşkı Gerçek Oluyor! Haziran Poyraz Beraberliği Kanıtlandı! İşte Çiftin Mutlu Anları

Ada Masalı başkarakterleri Haziran ile Poyraz arasındaki aşk kıvılcımları ortalığı yakmaya devam ediyor. Yeni sezonun yaz dizilerinden biri olan ancak hem kadrosu hem de senaryosu ile rakiplerini gölgede bırakan Ada Masalı aşkı gerçek oluyor.

Star TV ekranlarının yeni sezon yaz dizilerinden biri olan ve yayınlanan 6 bölümü ile reyting rekorları kıran Ada Masalı dizisinde Haziran ile Poyraz arasında aşk özellikle sosyal medyada hayranlar tarafından yakından takip ediliyor. Birbirlerine çok yakışan iki güzide oyuncuda sık sık kendi hesaplarındaki paylaşımlarında fotoğraflarına yer vererek görenlerin aslında haksız olmadıklarını da ispatlıyor.

İzmir’in şirin kasabalarından biri olan Sığacık’ta çekimleri gerçekleştirilen ve zaman zaman eğlenceli görüntülerinde yer aldığı Ada Masalı dizisi bölge halkı tarafından da pür takip büyük bir heyecanla sık sık dile getiriliyor. İlk defa bu dizide aynı senaryoda karşılaşan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un birbirlerine oldukça yakışmaları da dikkatlerden kaçmıyor.

Ada Masalı Aşkı Gerçek Oluyor! Haziran Poyraz Beraberliği Kanıtlandı! İşte Çiftin Mutlu Anları

Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan son olarak rol arkadaşının kendisini çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak göndermede bulunması ve Alp Navruz’un da buna sessiz kalmaması adeta son dedikoduları da doğrular nitelikteydi.

Bu paylaşımlarda ikili arasında esprili yorumlar dikkatlerden kaçmazken ünlü çiftin kamera arkasındaki samimi halleri de yeni bir aşkın adeta belgesi gibi oldu. Her şeye rağmen son bölümlerde reytingleri az da olsa düşen dizi için gelecek bölümlerde yeni hamlelerin gelebileceği hatta Ada Masalı’na yeni oyuncular ilave edilerek kış aylarında da dizinin devam edebileceği söyleniyor.

Ada Masalı Aşkı Gerçek Oluyor! Haziran Poyraz Beraberliği Kanıtlandı! İşte Çiftin Mutlu Anları - Resim : 2

Diziyi yakından takip eden Ada Masalı hayraları da yapımın devam etmesi adına sık sık sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak destek vermeye aralıksız olarak devam ediyor.

Ada Masalı Aşkı Gerçek Oluyor! Haziran Poyraz Beraberliği Kanıtlandı! İşte Çiftin Mutlu Anları ile ilgili etiketler Haziran Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Ada Masalı poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.