Ada Coin yükselişte! Ada Coin nedir, fiyatı ne kadar? Cordano hakkında son detaylar

Kripto para birimleri arasında son zamanlarda yükselişe geçen Ada Coin hakkında ilgililer araştırmalara devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan konularından kripto para, kripto para birimleri arasında şaşırtan bir şekilde yükselişe geçen Ada Coin ne kadar?

Aynı zamanda Ethereum'un kurucuları arasında yer alan Charles Hoskinson Cordano'yu hayata geçirdi. Ada Coin yatırımına göz kırpan yatırımcılar Ada coin nedir, fiyatı ne kadar gibi sorulara da yanıt arıyor.

ADA COİN NEDİR?

Cardano (ADA) merkezi olmayan bir platform olarak, karmaşık programlanabilir değer transferlerinin güvenli ve ölçeklendirilebilir bir şekilde gerçekleşmesine imkan tanıyan bir platformdur. Charles Hoskinson tarafından kurulan platformun geliştirilmesine 2015 yılında başlandı. Piyasaya sunulmadan önce 2017'de bir ICO'da yaklaşık 60 milyon dolar topladı.

Ada coin nedir, Ada coin kaç TL? Son dakika ada coin grafik yorumları


Hoskinson, ayrıca Ethereum'un kurucularından biridir. Cardano, iddiaya göre bilimsel bir felsefeden esinlenilen ve araştırmaya öncelik tanıyan bir yaklaşımla geliştirilen ilk blockchain olma özelliğine sahiptir. Cardano ayrıca, Haskell programlama dilinde kodlanan ilk blockchain'ler arasında da yer alır. Cardano, geçmişte geliştirilmiş olan tüm protokollerden daha gelişmiş özellikler hedefleyen bir akıllı sözleşme platformu geliştirmektedir. Geliştirme ekibi, dünyanın dört bir yanında uzman mühendis ve araştırmacılardan oluşan bir ekiptir. Protokolün, endüstrideki en titiz akademik ve ticari yazılım standartlarıyla geliştirilen esnek ve ölçeklenebilir bir katmanlı blockchain yazılım yığınına sahip olduğu belirtiliyor.

ADA COİN NE KADAR?

Piyasa arzı 39,6 milyar dolar olan ADA Coin, 27 Şubat’ta yaşadığı artışla 1,37 dolara yükseldi ve piyasa değeri en yüksek olan 3 Coin’den biri oldu.

 

Ada Coin yükselişte! Ada Coin nedir, fiyatı ne kadar? Cordano hakkında son detaylar ile ilgili etiketler Bitcoin ada coin nedir ada coin fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.