Acun'un yüzü ve gözleri neden şiş? Estetik ya da botoks yaptırdı mı?

TV8 yapımcısı Acun Ilıcalı'nın yüzünden şiş zaman zaman dikkatlerden kaçmıyor. Son olarak satın aldığı Hull City takımının maçını tribündeki yerinden izleyen Ilıcalı’nın yüzündeki şişlik görenleri hayrete düşürdü. Peki, Acun'un yüzü neden şiş?

Acun Ilıcalı’nın yüzü ve gözündeki şişlik sosyal medyada en çok arananlardan birisi oldu. Geçtiğimiz günlerde satın aldığı İngiliz takımı Hull City’nin Everton ile oynadığı maçı tribünden sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte takip eden Ilıcalı’nın yanında eski eşinin ablası Kübra Açıl’da vardı.

Mücadeleyi Hull City’nin 3-2 kaybetmesine rağmen tribünlerde açılan Türk bayrakları gecenin ön özel görüntüleri arasında yer almıştı.

Acun Ilıcalı dikkatle Hull City maçını an be an takip ederken asıl mesele ise çok başkaydı. Acun’un yüzü ve gözlerindeki şişlik görünümünü tamamen değiştirirken değişik iddiaların gündeme gelmesi herkesin aklını karıştırdı.

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı'nın Gözleri Neden Şiş?

Sosyal medyada pek çok kullanıcı Ilıcalı’nın yüzü ve gözlerine ne olduğunu merak ederken bazıları göz kapaklarını aldırdığını bazıları da botoks ya da estetik ameliyat yaptırmış olabileceğinden söz etti. Daha öncelerden de yüzü be gözlerindeki şişlik ile gündeme gelen Ilıcalı, o dönemde yaptığı açıklamasında yaşadığı sağlık problemlerinden söz etmişti.

Ilıcalı, “Herkes arpacık olduğunu sandı ama sadece küçük bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldım. Bu da bir operasyon gerektiriyordu. Kesip tekrardan diktiler. Estetik yaptırmadım ve yaptırmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Abartı olmadığı sürece de kadınlarda daha güzel duruyor.” demişti.

Acun'un yüzü ve gözleri neden şiş? Estetik ya da botoks yaptırdı mı? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı sis yüzü gözleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.