Acun'un verdiği araba hangi marka? 2021 Survivor araba ödülü markası nedir? İşte özellikleri...

Survivor'da verilen araba markası merak ediliyor. TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor, bu akşam araba ödülü ile gündem oldu. Acunun verdiği araba ödülü ile yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Peki Acunun verdiği araba hangi marka? Survivor araba ödülü markası nedir?

9 Haziran Survivor araba ödülünü kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve tv8'de yayınlanan Survivor 2021 üm hızıyla devam ediyor. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı programda bu akşam araba ödülü verilecek. Peki Acunun verdiği araba hangi marka? Survivor araba ödülü markası nedir?

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜ MARKASI NEDİR?

Survivor'da otomobil oyunu oynanacak. Henüz otomobilin markası açıklanmadı. Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde araba ödülü mücacelesi vardı. Son 7 ismin kaldığı Survivor’da yarışmacılar araba ödülünün sahibi olabilmek için ilk olarak ‘Annenize Sorduk’ adlı oyunda karşılaştı. Ardından en fazla doğru yanıtı veren iki isim (Berkan, Elif) araba ödülü için yarıştı. Bu akşamki araba ödülünü kazanan isim Elif Gören oldu. Böylece Elif Survivor 2020’deki 2. otomobil ödülünü kazanmış oldu.

Acun'un verdiği araba hangi marka? 2021 Survivor araba ödülü markası nedir? İşte özellikleri...

Acun'un verdiği araba hangi marka? 2021 Survivor araba ödülü markası nedir? İşte özellikleri... ile ilgili etiketler Survivor acunun verdiği araba hangi marka survivor araba ödülü survivorda verilen araba hangi marka acun
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.