Acun'un Şeyma'ya Benzeyen Sevgilisi Göz Dolduruyor! Çağla Altunkaya Şu An Gözde! Acaba Sonları...

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile eski eşi Şeyma Subaşı arasındaki benzerlik dikkatlerden kaçmıyor. Şimdilerde Ilıcalı ile muhteşem bir aşk yaşayan Altunkaya çiftinin sonlarının nasıl olacağı da merak ediliyor.

Acun Ilıcalı’nın yaşadığı aşkların arasındaki benzerlik gitgide artıyor. Akıllara değişik soru işaretlerini getiren bu benzerlik takipçilerin gözünden bir türlü kaçmazken sosyal medyada Ilıcalı Altunkaya çiftinin sonunun nasıl olacağı konuşuluyor.

Efsane yarışma programı Var Mısın Yok Musun’da tanışan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bu süre zarfından sonra birlikte takılmaya başlamışlardı. Bu olayların hemen ardından ise çiftin tatlı kızları Melisa dünyaya gelince Ilıcalı ile Subaşı sonunda evlenmeye karar vermişlerdi.

Acun'un Şeyma'ya Benzeyen Sevgilisi Göz Dolduruyor! Çağla Altunkaya Şu An Gözde! Acaba Sonları...

Ancak bu evlilik beklenenlerin de aksine o kadar çok uzun sürmedi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tanınan Subaşı, gezerek eğlenmeyi sevdiğinden hayatına bir türlü düzen getiremeyince bu durum Ilıcalı’nın pek de hoşuna gitmedi.

Şeyma İle Çağla'nın Şaşırtıcı Benzerliği

Ve sonunda Ilıcalı ile Subaşı’nın yolları ayrıldı. Acun Ilıcalı’da boşanmanın ardından Şeyma Subaşı’na yüklü bir tazminat ödemek durumunda kaldı. Bu ilişkinin sonlanmasının ardından Ilıcalı’nın ismi başkaları ile anılmaya başlandı.

Acun'un Şeyma'ya Benzeyen Sevgilisi Göz Dolduruyor! Çağla Altunkaya Şu An Gözde! Acaba Sonları... - Resim : 2

Yeni aşkı olan Ayça Çağla Altunkaya ile aralarında 30 yaş fark olsa da Acun Ilıcalı’nın aklındaki tek düşünce ise artık durulmak oldu. Sosyal medyayı pek fazla aktif kullanmayan Altunkaya bu hali ile hiçbir zaman Ilıcalı’nın gözünden düşmedi.

Acun'un Şeyma'ya Benzeyen Sevgilisi Göz Dolduruyor! Çağla Altunkaya Şu An Gözde! Acaba Sonları... - Resim : 3

Ancak esas dikkat çeken detay ise Ayça Çağla Altunkaya ile Şeyma Subaşı arasındaki benzerlik oldu. Saç renklerinden yüz şekillerine ve hatta yaşam tarzlarına kadar pek çok hadiseden benzerlik yaşayan ikili sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı. Asıl merak edilen konu ise sonlarının benzer olup olmayacağı…

Acun'un Şeyma'ya Benzeyen Sevgilisi Göz Dolduruyor! Çağla Altunkaya Şu An Gözde! Acaba Sonları... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.