Acun'un güvendiği dağlara kar yağdı

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen'de büyük umutlarla hayata geçirdiği 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi IMDb'de 10 üzerinden 1.7 puan aldı. Başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven'in yer aldığı dizi, Türk dizi tarihinin en düşük puanlı dizisi oldu.

TV8 kanalının yanı sıra ocak ayında Exxen isimli platformunu izleyici ile buluşturan Acun Ilıcalı, gündemden düşmeyen Aleyna Tilki ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven için İşte Bu Benim Masalım isimli diziyi yayına aldı. Ancak Ilıcalı, büyük umutlarla yayınladığı diziden beklediği sonucu alamadı.

10 ÜZERİNDEN 1.7 ALDI

Bir gençlik dizisi olarak yayınlanmaya başlayan dizi, başrollerin geniş hayran kitlesine rağmen IMDb platformunda 10 üzerinden 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puan alan dizisi oldu. Dizinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği ise henüz belli değil.

Acun'un güvendiği dağlara kar yağdı

KADRODA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Başrollerini Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinin kadrosunda; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezli, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler yer alıyor.

Acun'un güvendiği dağlara kar yağdı - Resim : 2

Acun'un güvendiği dağlara kar yağdı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Aleyna Tilki Exxen İşte Bu Benim Masalım cemal can canseven
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.