Acun'un eski ve yeni eşleri yıllar sonra birbirlerine girdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım eski eş Zeynep Yılmaz'ı çileden çıkardı. Yılmaz'ın ardı ardına yaptığı göndermelere Subaşı, soyadını Ilıcalı olarak değiştirerek cevap verdi.

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz ile yeni eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı arasında sosyal medyada fotoğraf atışması yaşandı.

Şeyma Subaşı Ilıcalı, Instagram’da Acun Ilıcalı’yı etiketleyerek İngilizce olarak “Ben sana aidim sen de bana… Neredeyse 9 yıl” mesajını ekledi.

İşte o mesaj:

subasi2

Bu mesajın ardından Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’ın paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

Zeynep Yılmaz Instagram üzerinden paylaştığı hikayelerde 2008 yılına ait fotoğrafları Acun Ilıcalı'yı keserek paylaştı. Bu mesajlar da "Şeyma Subaşı’ya gönderme" olarak yorumlandı.

Subaşı ise soyadını “Ilıcalı” olarak değiştirip karşılık verdi.

seyma-ilicali

İşte o mesajlar:

zeynep31

zeynep1_1

zeynep21

zeynep4

Acun'un eski ve yeni eşleri yıllar sonra birbirlerine girdi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Zeynep Yılmaz Instagram Acun Ilıcalı gönderme zeynep ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.