Acun'dan MasterChef Türkiye için yeni adım gelebilir! Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken Mehmet ve Somer Şef paylaşımı!

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni sezonda yer almayacağı iddia edilen Somer ve Mehmet Şef’ten gündem yaratan paylaşım geldi.

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek ve yarışma programı olan MasterChef Türkiye bu kez jüri üyeleri ile gündeme geldi. MasterChef Türkiye’nin jüri üyeleri arasında yer alan ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, ortaya çıkan iddialara Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt geldi.  

Kısa süre önce sezonu bitiren MasterChef Türkiye şimdilerde yerini Survivor’a bıraktı. Yarışmanın sevilen başarılı jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda olmayacağı iddiaları ise son dönemde sıkça dile getiriliyor.

ACUN ILICALI’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM!

Acun'dan MasterChef Türkiye için yeni adım gelebilir! Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken Mehmet ve Somer Şef paylaşımı!

TV 8 ekranlarında yeni sezonda MasterChef AllStar olarak ekrana gelmesi beklenen yarışma programının jüri üyeleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni sezonda yeni bir formatla ekrana gelecek yarışmada Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olmayacağı iddiaları ise dikkat çekiyordu.

Konuyla ilgili şeflerden bir açıklama gelmezken Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım gündem oldu. ‘’Boss ile’’ notunu düştüğü paylaşım dikkat çekmişti. Kızı Banu Ilıcalı’nın doğum günü için İstanbul Beşiktaş’ta bulanan Acun Ilıcalı, bir mekanda Mehmet ve Somer Şef ile birlikte fotoğraf çekti. Gönderisinde ‘’şeflerimiz canımız’’ ifadelerine yer veren Acun Ilıcalı’nın bu paylaşımı dikkat çekti.

MASTERCHEF ALLSTAR JÜRİ ÜYELERİ KİM OLACAK?

Yeni sezonda MasterChef AllStar olarak ekrana gelmesi beklenen yarışma programının jüri üyelerinin değişeceği iddiaları gündeme geldi. Mehmet ve Somer Şef yerine, Refika Birgül ve Ömer Akkor’un olacağı iddia ediliyordu. Konuya ilişkin henüz net bir açıklama bulunmuyor. Ancak Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Mehmet ve Somer Şef’in yeni sezonda yer almaya devam edeceği ifade edildi. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu ise merakla bekleniyor.

Acun'dan MasterChef Türkiye için yeni adım gelebilir! Acun Ilıcalı’dan dikkat çeken Mehmet ve Somer Şef paylaşımı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.