Acun'dan genç sevgiliyle ilk paylaşım! Sonunda kabullendi

Kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile bir yıldır aşk yaşayan Acun Ilıcalı, sevgilisiyle ilk paylaşımını yaptı. Altunkaya'nın Survivor nedeniyle Dominik'te bulunan Ilıcalı'yı yalnız bırakmadığı anlaşıldı.

50 yaşındaki Acun Ilıcalı, bir kızının annesi Şeyma Subaşı'dan boşandıktan sonra 20 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı.

Ilıcalı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaşarak aşkını ilan etti.

SEVGİLİSİYLE İLK PAYLAŞIMINI YAPTI

Koronavirüs salgınından dolayı Survivor çekimlerinin gerçekleştiği Dominik'e mahsur kalan Acun Ilıcalı, içinde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın da olduğu arkadaş grubuyla sürat teknesine binerek keyif yaptı. Acun Ilıcalı bu anlarını da 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Sevgilisiyle ilk paylaşımını yapan Ilıcalı, aşkını ilan etmiş oldu.

Acun'dan genç sevgiliyle ilk paylaşım! Sonunda kabullendi

AŞKLARI GEÇTİĞİMİZ SENE BAŞLADI

Acun Ilıcalı, yeni sevgilisiyle ilk olarak geçtiğimiz sene ortaya çıkmıştı. Çift, Ilıcalı'nın lüks teknesinde Çeşme'den Mikonos'a giderken görüntülenmişti. İkili daha sonra da bir maçı beraber izlerken yakalanmıştı.

Acun'dan genç sevgiliyle ilk paylaşım! Sonunda kabullendi - Resim : 2

Acun'dan genç sevgiliyle ilk paylaşım! Sonunda kabullendi ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Instagram Dominik Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.