Acun ve Kruse'nin tatil keyfi!

Fenerbahçe'nin Alman oyuncusu Max Kruse, lige verilen aradan faydalanarak Acun Ilıcalı ile birlikte Çeşme'ye tatile gitti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Max Kruse, milli takım maçları nedeniyle verilen arada soluğu Çeşme Alaçatı'da aldı. Sabah'ta yer alan habere göre ünlü futbolcuya burada Acun Ilıcalı ve kalabalık bir ekip eşlik etti. Bir mekan çıkışında görüntülenince tedirgin olan Kruse'nin Alaçatı'yı çok beğendiği ve ev almak istediği öğrenildi.

ACUN, KRUSE'Yİ TEKNEYLE GEZDİRDİ

Bu arada ünlü televizyoncu, öğle saatlerinde Alman futbolcuyu teknesiyle gezdirdi. Kruse ve Ilıcalı akşam ise ayak tenisinde karşı karşıya geldi. İkişerli şekilde oynanan tenis maçını Acun Medya 5-4 kazandı.

Kruse ve Ilıcalı akşam ise ayak tenisinde kapıştı. İkişerli şekilde oynanan tenis maçını Acun Medya 5-4 kazandı. Alman futbolcu, arkadaşıyla birlikte 4-2 geriye düştüğü maçı çevirerek 4-4'e getirdi. Final setinden ise üzgün şekilde ayrıldı.

Çekişmeli mücadeleyi Instagram'dan canlı yayın yaparak paylaşan ikili, takipçilerine teşekkür etti.

Acun ve Kruse'nin tatil keyfi! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı tatil Çeşme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.