Acun reyting yarışında şov yaptı! Sosyal medyada paylaştı...

Kış sezonunun merakla beklenen yarışma programı Survivor'ın ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi ve reyting yarışında dengeler değişti. Acun Ilıcalı reytinglerle ilgili paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Survivor 2020 gündeme bomba gibi düştü. Dün akşam yayınlanmaya başlayan Survivor dengeleri değiştirdi. Survivor ilk bölümüyle ilk sıraya oturdu. Total ve AB grubunda TV8’de ekrana gelen Survivor zirveyi kaptı.

Totalde Survivor birinci, Savaşçı ikinci, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu üçüncü sırada yer aldı. Ana haberlerde FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.

ACUN ILICALI PAYLAŞTI!

Acun Ilıcalı reyting sonuçlarının ardından Instagram üzerinden paylaşım yaparak izleyicilere ve ekibe teşekkür etti.

Capture

Acun reyting yarışında şov yaptı! Sosyal medyada paylaştı... ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.