"Acun Ilıcalı izin versin onu kapısına köpek diye bağlarım!"

Papağana işkence ettiği gerekçesiyle akıl hastanesinde tedavi altına alınan Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği haberini gören şarkıcı Nihat Doğan çileden çıktı.

 Geçtiğimiz günlerde papağan işkence ettiği anları kameraya alarak sosyal medyada paylaşan Murat Özdemir, gözaltına alınıp serbest kaldıktan sonra akıl hastanesine sevk edildi.

Özdemir'in ay başında attığı canlı yayında Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği anlar sosyal medyada olay oldu.

"ACUN AKLIN VARSA BENİ İÇERİDEN ÇIKARMA"

Şu an Bakırköy'de tedavi gören Murat Özdemir'in 9 Aralık'ta yaptığı canlı yayın ve Acun Ilıcalı ile ilgili söylediği sözler sosyal medya olay oldu. Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği görülen Özdemir'in "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma" dediği de görülüyor.

"ACUN ILICALI İZİN VERSİN..."

 Bu videoyu gören şarkıcı Nihat Doğan, Twitter hesabında yayınladığı mesajda "Acun Ilıcalı izin versin bu y... onun kapısına köpek diye bağlayayım." ifadelerini kullandı.

"Acun Ilıcalı izin versin onu kapısına köpek diye bağlarım!"

 
"Acun Ilıcalı izin versin onu kapısına köpek diye bağlarım!" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Twitter Murat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.