Acun Ilıcalı'yı böyle trollediler!

Maddi sorunlarla boğuşan Erzurumspor için TV8'de yayınlanan yardım gecesine telefonla bağlanan bir kişi “Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurumspor'a yardım mı edeceğim” diyerek Acun Ilıcalı ve herkesi şaşırttı.

Son olarak göreve Yılmaz Vural'ı getiren ancak kendi sahasında Beşiktaş'a 4-2 kaybeden Erzurumspor'da ligde kalma ümitleri azalıyor. Bir yandan da maddi sorunlarla uğraşan Erzurumspor bu konuda çareyi Acun Ilıcalı'da buldu.

'AÇ KARNIMI DOYURAMIYORUM'

TV8'de gerçekleştirilen Erzurumspor yardım gecesinde ilginç bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programa telefonla katılan Ali Akyüz isimde kişi, “Ben aç karnımı doyuramadım, Erzurumspor'a yardım mı edeceğim” diyerek telefonu kapattı.

Acun Ilıcalı'yı böyle trollediler!

'SİZ ARADINIZ BİZ ARAMADIK SİZİ'

Bu sözlerin ardından bir süre şaşkınlığa uğrayan Ilıcalı '"Siz aradınız, biz aramadık sizi. Bu tip zorlukları buraya bağlanarak dile getirmek çok mantıklı gelmiyor bana" dedi. TV8 yayınıyla toplanan bağış miktarı ise 11 milyon TL oldu. 

Acun Ilıcalı'yı böyle trollediler! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Erzurumspor futbol Survivor yardım gecesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.