Acun Ilıcalıya Diyanetten Sert Karar! Programlar Yayından Kaldırılacak Mı? Acun Buna Ne Diyor

Diyanetin yaptı son açıklamaya göre ekranlarda en fazla etkilenecek kişi Acun Ilıcalı olacak. Diyanetin yaptığı açıklamaya göre radyo televizyon dâhil olursa işler biraz karışacak gibi duruyor.

Diyanetin yaptı son açıklamaya göre ekranlarda en fazla etkilenecek kişi Acun Ilıcalı olacak.  Diyanetin yaptığı açıklamaya göre radyo televizyon dâhil olursa işler biraz karışacak gibi duruyor.

Diyanetin yaptığı açıklama sadece Acun Ilıcalıyı değil tüm televizyon programlarını etkileyecek bir karar. Diyanetin yaptığı sert ve keskin karar yarışma programlarını biraz zora sokacak gibi duruyor. Yarışma programları denince akla ilk gelen Kanal TV 8 olurken sahibi Acun Ilıcalının tepkisi de merak konusu. 

TV 8 yayın akışı genel olarak yarışma programlarından oluştuğu için bu karar sonucunda en fazla etkilenecek kişide acun Ilıcalı olacaktır.

Son zamanlarda Acun Ilıcalı’ nın çok fazla televizyonda olmaması yeni açtığı proje olan Exxen de olması maalesef ki işleri değiştirmiyor.

Diyanetin Kararı Nedir?

Diyanete sorulan soru akılları karıştırdı. Yarışmadan kazanılan paralar caiz midir?  Bunun üzerine diyanetten bir fetva yayınlandı. Bu fetva üzerine yarışma programları ne olacak sorusunu akıllara getirdi.

Diyanetin fetvasına göre yarışma tarzı kişiler arasında bir çekişme ve anlaşma olup bir tarafın kazanıp bir tarafın kaydedilmesiyle oynanan oyunlar ve oradan kazanılan paralar haramdır fetvası verildi. Bir nevi kumar benzetmesi yapan diyanet yarışma programlarının sonunu getireceğe benziyor.

Fetva Sonucunda Yarışmaların Durumu Ne Olacak?

Sadece programdan kazanılan paraların haram olmasının yanı sıra bu programlara SMS atarak para yollayan hatta ekran başında izleyen kişilerinde bu harama ortaklık ettiği söyleniyor. Bu durum Twitter’ de trenler haline gelirken insanların kafasında sorular canlanmaya devam ediyor.

İnsanlarda gelen tepkiler öncellikle kadına şiddet tecavüz kumar insan öldürme kötülük gibi konuları işleyen ve reyting rekorlar kıran diziler ve filmlere el atılmalı sonrasında ise yarışmalar konusunda değerlendirme yapılması tarzında. RTÜK ten ise hala bir açıklama gelmiş değil.

Acun Ilıcalıya Diyanetten Sert Karar! Programlar Yayından Kaldırılacak Mı? Acun Buna Ne Diyor ile ilgili etiketler acun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.