Acun Ilıcalı'ya Batuhan tepkisi! Sedat Peker'in sözleri ile seslendiler! "Acun vallahi yenileceksin"

Acun Ilıcalı'ya Batuhan tepkisi! Sedat Peker'in sözleri ile seslendiler! Survivor 2021'de son eleme sonrası izleyiciler Acun Ilıcalı'ya adeta ateş püskürüyor. Batuhan Karacakaya'nın elenmesinin ardından Twitter'da #ACUN etkiketi ile tepkilerini dile getiren Batuhan hayranları Acun'u yerden yere vurdu.

Acun Ilıcalı'ya Batuhan tepkisi! Sedat Peker'in sözleri ile seslendiler!

Survivor 2021 tüm hızıyla devam ederken yapılan eleme konseyleri de sosyal medyadanın gündemine oturdu. Survivor eleme konseyinde yarışmanın favorisi olarak gösterilen Batuhan'ın elenmesi bardağı taşıran son damla oldu. Batuhan hayranları şampiyonluk beklerken elenme ile karşılaştılar.

Acun Ilıcalı'nın da Batuhan aleyhine algı oluşturması ve Poyraz'ı tutması Batuhan'ın hayranlarını çileden çıkarttı. Twitter'da #ACUN etiketi ile paylalım yapan Batuhan hayranları Acun Ilıcalı'yı yerden yere vurdu.

Organize suçç örgütü lideri Sedat Peker'in sözleri ile Acun Ilıcalı'ya seslenen Batuhan Hayranları, Acun Ilıcalı'ya; "Vallahi de yenileceksin Acun, Billahi de yenileceksin!" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı'ya Batuhan tepkisi! Sedat Peker'in sözleri ile seslendiler! "Acun vallahi yenileceksin" ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Sedat Peker batuhan karacakaya survivor 20211 poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.