Acun Ilıcalı'nın yeni yarışmasında hangi isimler yer alacak?

Nihat Doğan, yeni sezonda ekrana gelecek bir Acun Ilıcalı projesini açıklamıştı.

Acun Ilıcalı'nın yeni projesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki programında duyurduğu yeni yarışmanın detayları...

f0a5d4f8-69fe-4f3b-a296-3b57719fe7f2

RİNG DIŞI NETLEŞTİ

TV8 kanalında ring kurulacağı biliniyordu.

Maçları yorumlayacak ikili belli oldu. Biri bu sezon Survivor'dan tanıdığımız boksör Adem Kılıççı, diğeri ise futbol dünyasının fenomen teknik direktörü Yılmaz Vural."

fft226_mf9316240
Bu arada ringde olacaklardan birkaç kişi de kesinleşmiş gibi.

ademkilicci

ADEM KILIÇ KİMDİR?

2017 'Survivor' yarışmacılarından olan 0ı, 18 Nisan 1986 yılında Ağrı’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olarak birçok olimpiyatlara katılmış ve ülkemizi temsil etmiştir. Antalya’da 2004 yılında gerçekleşen Dünya Boks Şampiyonası’na katılarak gümüş madalya kazanmıştır. Şikago’da 2007 yılında gerçekleştirilen Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda ise bronz madalya elde etmiştir. 2008 yılında Yaz olimpiyatlarına katıldı ama ilk turda yenilerek elenmiştir. Bu olimpiyatta karşılaştığı İngiliz Billy Joe Saunders’e ilk raunda 2-0, ikinci raunda 6-1 ve üçüncü raunda ise 11-2 sonuç ile müsabakası 14-3 ile sonuçlanmış dolayısıyla yenilmiştir. 2012 yılındaki Londra Olimpiyatları Oyunları’nda ter döken Adem Kılıççı ülkemizi temsil etmiştir. 2013 yılında artık varlığını belli etmiş ve Akdeniz oyunlarında altın madalya kazanmıştır. Böylece 2014-2015 ABD Profesyonel Boks Ligi'nde Rio Olimpiyatlarına dünya şampiyonu olarak katılma hakkı elde etmiştir.

Acun Ilıcalı'nın yeni yarışmasında hangi isimler yer alacak? ile ilgili etiketler Survivor Boks TV8 ring ademkılıççı yılmazvural acunılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.