Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’ye Türk kripto para borsası TOMYA sponsor oldu

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı İngiltere Championship ligi takımlarından Hull City’ye, Türk kripto para borsası TOMYA sponsor oldu. Oynanacak Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı öncesinde yapılan açıklamada, TOMYA’nın 1 yıl boyunca şort sponsoru olacağı belirtildi.

Yüzde 100 yerli bir kripto para borsası olarak yurt dışında Türklerin girişimlerini de desteklemeyi görev kabul ettiklerini söyleyen TOMYA Genel Müdür Yardımcısı Ece Pulaş, “Geçmişte bu denli büyük, gelecek vaad eden, belli bir stratejisi ve hedefleri olan bir proje olmadı. Hull City konusuna biz bir proje olarak baktık ve TOMYA olarak destek sağlamak istedik” dedi.

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’ye Türk kripto para borsası TOMYA sponsor oldu ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Ozan Tufan Hull City TOMYA Ece Pulaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.