Acun Ilıcalı'nın PSV atağı işe yaramadı! Galatasaray taraftarından 'boykota devam' çağrısı

Avrupa liglerinin 3 seneliğine Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yayın platformu Exxen’de yayınlanacağının duyurulmasıyla Galatasaraylı taraftarlar boykot kararı almıştı. Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının Galatasaray - PSV Eindhoven maçını şifresiz olarak yayınlayacağını açıklaması bile Galatasaray taraftarlarını sakinleştiremedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin Türkiye’deki yayın haklarının üç seneliğine Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yayın platformu Exxen’de ekrana geleceği açıklanınca Galatasaraylı taraftarlar Acun Ilıcalı'ya karşı boykot çağrısında bulunmuştu.

Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalı; Galatasaray'ın, PSV Eindhoven ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını şifresiz olarak yayınlayacağını duyurdu. Bu bile Galatasaray taraftarlarını sakinleştiremedi.

21 Temmuz'daki PSV maçının, Fenerbahçeli Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de şifresiz yayınlanması açıklamasına Galatasaray taraftar gruplarından büyük tepki geldi. Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla, TV8'i boykot etmeye devam çağrısında bulundu.

Ilıcalı'nın, Galatasaray taraftarı ile arayı düzeltmek için PSV Eindhoven - Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacağını söyleyen Galatasaray taraftarları, "Acun efendi ne yaparsa yapsın biz boykottan vazgeçmeyiz" yorumu yaptı.

Acun Ilıcalı'nın PSV atağı işe yaramadı! Galatasaray taraftarından 'boykota devam' çağrısı

Acun Ilıcalı'nın PSV atağı işe yaramadı! Galatasaray taraftarından 'boykota devam' çağrısı - Resim : 2

Acun Ilıcalı'nın PSV atağı işe yaramadı! Galatasaray taraftarından 'boykota devam' çağrısı - Resim : 3

Acun Ilıcalı'nın PSV atağı işe yaramadı! Galatasaray taraftarından 'boykota devam' çağrısı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Galatasaray TV8 PSV Eindhoven galatasaray taraftarı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.