Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kaza geçiren kızları Leyla'nın son sağlık durumunu açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 2003–2016 yılları arasında evli olduğu mimar Zeynep Yılmaz'dan dünyaya gelen kızı 18 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı dün Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda trafik kazası geçirmişti. Zeynep Yılmaz, kızı Leyla Ilıcalı'nın merak edilen son sağlık durumu hakkında sosyal medyadan bilgi verdi.

Survivor All Star 2022 yarışması için Dominik'te olan tv8 kanalının sahibi, Survivor'un programcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı büyük bir panik yaşadı. Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla dün tatil dönüşü arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kaza geçiren kızları Leyla'nın son sağlık durumunu açıkladı


Leyla Ilıcalı ve bir arkadaşının içinde bulunduğu 34 Z 1717 plakalı cip, dün öğle saatlerinde Kartalkaya Kayak Merkezi yolunda kontrolden çıkıp, orman içine doğru sürüklendi. Kazada yaralanan olmazken cip, çekiciyle kaldırıldı. Kazada yaralanan olmadı.


LEYLA ILICALI'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?


Zeynep Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kızının son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kaza sırasında kızının yanında Yasmin adında bir arkadaşı daha olduğunu belirten Yılmaz, ''Kızlarımız ve sürücü arkadaşımız kazayı yara almadan atlattı'' diyerek sevenlerinin yüreğine su serpti.

Yılmaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Kızım Leyla ve çok sevdiğimiz arkadaşı Yasmin in içinde olduğu araç dün Bolu Kartalkaya dönüşü kayarak yoldan çıktı ve ağaca vurdu. Kızlarımız ve sürücü arkadaşımız kazayı şükürler olsun yara almadan atlattı.Arayan, soran ve mesaj atan herkese çok teşekkür ederiz.''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanx Mimarlik (@zeynep)'in paylaştığı bir gönderi



Yılmaz'ın paylaşımına aralarında Demet Şener, Uğurkan Erez, Fulden Uras, Selin Ciğerci, Mehmet Özer, Seray Sever, Nefise Karatay, İnci Aksoy, Damla Ersubaşı gibi ünlü isimlerinde olduğu çok sayıda kişi tarafından 'geçmiş olsun' yorumları yapıldı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz kaza geçiren kızları Leyla'nın son sağlık durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz leyla ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.