Acun Ilıcalı'nın damadı da kendisi gibi çıktı! Banu Ilıcalı'nın eşi ne iş yapıyor?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın pek ortalardan görünmeyen damadı Efe Ceyhun nihayet ortaya çıktı. Banu Ilıcalı ve eşi Efe Ceyhun babaları Acun Ilıcalı'nın aksine camiadan ve medyadan uzak bir görüntü sergiliyorlar. Peki Banu Ilıcalı'nın eşi ne iş yapıyor?

Acun Ilıcalı'nın damadı Efe Ceyhun ne iş yapıyor? Banu Ilıcalı'nın eşi Efe Ceyhun nihayet ortaya çıktı. Kayınbabası ile ortak özelliklere sahip olan Efe Ceyhun uzun bir süredir vatandaşlar tarafından merak ediliyordu.

Acun Ilıcalı'nın "Mucize Çocuk" olarak adlandırdığı kızı Banu Ilıcalı Efe Ceyhun ile 2016 yılında evlendi. Çift, magazin dünyasından öyle uzaklardı ki pek çok kişi Banu Ilıcalı'nın eşinin ne iş yaptığını merak ediyordu. Acun Ilıcalı'nın özel hayatına dair pek detaya hakim olan sevenleri, kızı Banu Ilıcalı ve eşi hakkında az bilgiye sahiptiler. İşte nihayet Acun Ilıcalı'nın damadı Efe Ceyhun ortaya çıktı.

Banu Ilıcalı'dan eşi Efe Ceyhun'a romantik mesaj! - Haberler Magazin

ACUN ILICALI'NIN DAMADI EFE CEYHUN NE İŞ YAPIYOR?

Banu Ilıcalı'nın eşi Efe Ceyhun Kabataş Erkek Lisesi mezunu. Marmara ve Bahçeşehir Üniversitelerinde eğitim gördü. Nihayet 2016 yılına geliindiğinde Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı ile evlendi. İkili üniversitede tanıştı.

Efe Ceyhun, Türk Telekom'da dijital pazarlama uzmanı olarak görev yapmış daha sonrasında ise Good Job Games adlı oyun şirketini kurdu. Bu özelliğiyle de kayınbabası Acun Ilıcalı ile ortak noktaya sahip. Zira ünlü televizyoncunun da oyun sevgisi herkes tarafından biliniyor.

Acun Ilıcalı'nın damadı da kendisi gibi çıktı! Banu Ilıcalı'nın eşi ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı acun ılıcalının damadı acun ılıcalının kızı banu ılıcalı Efe Ceyhun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.