Acun Ilıcalı'nın 1 Gecede Kazandığı Parayı Duyunca Şok Olacaksınız! Duyanlar Acun Ilıcalı Milyarder mi Dedi!

Acun Ilıcalı bir gecede kazandığı para miktarı sosyal medyada çokça konuşuluyor. Kazandığı miktarı duyunca şok olacaksınız.

Her geçen gün Acun Ilıcalı’nın başarıları dilden dile yayılıyor. İlk televizyon hayatına adım attığı günden bugüne dek başarılarını katlayan ünlü televizyoncu kazandığı son parayla şok yarattı. Her yıl devam eden Survivor programıyla milyonları ekrana kilitleyen Acun Ilıcalı geçtiğimiz hafta yayınlanan son programıyla büyük bir başarıya imza attı

Survivor programına izleyicilerin attığı smsler yüksek bir rakam kazandırarak bir rekora da imza attırdı. Sosyal medyada gündem olan olayla ilgili yorumlarda  ilgi çekmeyi sürdürüyor.

Acun Ilıcalı Servetine Servet Kattı

 

Her hafta büyük ilgiyle izlenen Survivor programında sponsor ve reklam gelirlerinin dışında SMS’ten de büyük gelir elde etti. Ünlü televizyoncunun geçen haftaki programdan dokuz oy aldığı ve yaklaşık beş milyon kazandığı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın 1 Gecede Kazandığı Parayı Duyunca Şok Olacaksınız! Duyanlar Acun Ilıcalı Milyarder mi Dedi!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Survivor Panaroma programında Ilıcalı’nın atılan oy sayısını açıklaması üzerinden ne kadar kazandığı da ortaya çıktı. Programın sıkı takipçilerinden birinin yaptığı açıklamaya göre bu smslerin oldukça yüksek bir rakamı da bünyesine eklediğini ortaya koydu.

Acun Ilıcalı Programlarından Kazanmaya Devam Ediyor

Geçen seneden beri devam eden dizi sektöründeki durgunluk Ilıcalı’yı etkilemedi. Kanalında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle farklı bir projeye adım atan sunucu buradan da yüksek bir gelir etti.

Dizinin önümüzdeki haftalarda final yapacak olması hayranlarını üzmüş olsa da televizyon kanalı diğer programlar ve özellikle Survivor sayesinde büyük kayıplar yaşamadı. Yaklaşık on yıldan uzun bir süreden beri aralıksız olarak her yıl yayınlanan program büyük beğeniye doymuyor.

Smslerden büyük bir gelir elde edilen programda en son geçen haftaki bölümden yaklaşık beş milyon TL kazanıldığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile ilgili ise henüz kesinleşmiş bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı'nın 1 Gecede Kazandığı Parayı Duyunca Şok Olacaksınız! Duyanlar Acun Ilıcalı Milyarder mi Dedi! ile ilgili etiketler acun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.