Acun Ilıcalı'dan yeni rekor!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı en yakın rakibini bile ikiye katlayarak izlenme rekorlarını alt üst etti. Birçok ünlünün katıldığı program her 100 kişiden 38'inin evinde izlendi.

En yakın rakibini ikiye katlayan Acun llıcalı, 'Gelmiş geçmiş en yüksek yılbaşı reytingi ile rekor kırdık' diyerek tüm ekibi kutlayan teşekkür mesajı yayınladı.

Yılbaşı gecesi Türkiye TV8 ekranına kilitlendi. Acun Ilıcalı'nın 'O Ses Türkiye' programı Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in jüri üyesi olarak katılımıyla kahkaha tufanına döndü.

Ünlü yarışmacıların performansı ile Cem Yılmaz-Sibel Can düeti ekran hasındakileri mest etti. Program, 'Tüm Kişiler'de 12.81 reyting, 27.99 izlenme payıyla bir rekora imza attı. 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' AB'de 15.70 reytingle 8 milyon 992 bin 803 kişinin evinde izlendi. Yani her 100 kişiden 38'inin evinde TV8 açıktı. llıcalı böylece en yakın rakibini ikiye katlamış oldu.

yilbasi-rekoru-9-milyon-izleyici--10543433

yilbasi-rekoru-9-milyon-izleyici--10543435

yilbasi-rekoru-9-milyon-izleyici--10543437_1

Acun Ilıcalı'dan yeni rekor! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yılbaşı reyting Acun Ilıcalı Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.