Acun Ilıcalı'dan Survivor Batuhan ve annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yedi?

Survivor All Star 2022'de Nisa'nın şampiyon olmasının ardından Acun Ilıcalı, Survivor Esktra'ya konuk oldu. Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesinin kendisi ve Survivor hakkında yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi.

Survivor finalini Batuhan Karacakaya'nın annesinin sözleri gölgeledi. Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu sonrası Karacakaya ailesinin paylaşımları gündem olunca Acun Ilıcalı sinirlendi. Batuhan Karacakaya "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" yazınca ortalık karıştı.

Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'ya konuk olup “Batuhan mektup falan yazacakmış çıksın yazsın o mektubu bekliyorum cevabını vereceğim" diyerek sinirlendi.

Acun Ilıcalı'dan Survivor Batuhan ve annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yedi?

Acun Ilıcalı konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

"KİM OĞLUNUN HAKKINI YEMİŞ, ÇIKTIĞI HER OYLAMADA ELENDİ"

"Nisa Batuhan'dan 3 kat fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedi ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa'nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı. Kendisini severim ancak bu kadar hırs yapan arkadaşımız aslında hatayı nerede arıyorsa hırs yapmasında. Noter var. Her oylamada elenmişsin hakkım yendi demişsin. Buradaki konu şu; emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem. "

 

 

Acun Ilıcalı'dan Survivor Batuhan ve annesine sert sözler: Kim oğlunun hakkını yedi? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.