Acun Ilıcalı'dan sürpriz anlaşma! Banka reklamında oynayacak

Özel hayatıyla magazin basınında adından sıkça söz ettiren 53 yaşındaki ünlü televizyoncu ve dört çocuk babası Acun Ilıcalı sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir bankanın yeni reklam yüzü oldu.

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan ve özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı bir bankayla anlaştı.


REKLAM TEKLİFİ YAĞIYOR

tv100'ün haberine göre; Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı popüler kimliği nedeniyle reklamcıların da en çok teklif götürdüğü isimlerin başında geliyor. Yakın zamanda bir cep telefonunun yüzü olan Ilıcalı son olarak bir bankayla el sıkıştı ve bankanın bir uygulamasının reklam yüzü oldu.


'HALKIN EN GÜVENDİĞİ ÜNLÜ İSİMLER' LİSTESİNİN BAŞINDA GELİYOR

Acun Ilıcalı reklam filmi için kamera karşısına geçti. Yapılan anketlerde halkın en güvendiği isimlerin başında gelen Ilıcalı’nın reklam filminin yönetmenliğini ülkemizin en başarılı reklam yönetmenlerinden Ali Taner Baltacı yaptı.

ACUN ILICALI HAKKINDA

Ali Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969, Edirne), Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı, iş insanıdır. Aynı zamanda Acun Medya Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibidir.

Acun Ilıcalı'dan sürpriz anlaşma! Banka reklamında oynayacak ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı reklam filmi banka reklamı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.