Acun Ilıcalı'dan Süleyman Soylu tepkisi: Şaşkınlıkla karşılıyorum

41 kişinin öldüğü ve binden fazla kişinin yaralandığı Elazığ depreminin ardından düzenlediği yardım kampanyası ile 73 milyon lira bağış toplayan Acun Ilıcalı, canlı yayında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya söylediklerine yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi.

Elazığ'da 24 Ocak Cuma akşamı yaşanan 6.8'lik depremin ardından kendi TV kanalında yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, 73 milyon TL bağış topladı.

Yayına bağlanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da depremzedeler için 20 bin TL bağışta bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Soylu, "Kampanyadan sadece ben değil, sayın Cumhurbaşkanımız da memnun" ifadelerini kullandı.

Soylu'nun bağışının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Ilıcalı, telefon bağlantısının ardından İçişleri Bakanı'ndan bir ricada bulunarak, "Sizden de bir ricam var. Bu akşamki kampanyadaki önemli miktarı, ki sizin bazı şeyleri yapacağınızdan asla bir şüphem yok ama, depremzedelerin şartlarının daha iyi olması için kullanılmasını rica ediyoruz" dedi.

​Ilıcalı'nın Soylu'ya söylediği bu sözler ise sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Acun Ilıcalı'dan Süleyman Soylu tepkisi: Şaşkınlıkla karşılıyorum

Eleştiriler üzerine açıklama yapan Ilıcalı, "Pazar akşamı ülkece çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdik. Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan Süleyman Soylu tepkisi: Şaşkınlıkla karşılıyorum ile ilgili etiketler acun soylu yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.