Acun Ilıcalı'dan Ryan Babel ve Mesut Özil açıklaması

İngiliz kulüplerinden Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Galatasaraylı Ryan Babel ve Fenerbahçeli Mesut Özil'in transferi hakkındaki haberlere de yanıt verdi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de yönetimin kararıyla kadro dışı kalan Mesut Özil'in yeni adresi merak ediliyor. Özil'in, Fenerbahçeli iş insanı Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer olacağı iddia edilmişti. Ilıcalı iddialara yanıt verdi.

MESUT ÖZİL SORUSUNA YANIT

Fenerbahçeli Mesut Özil ile ilgili sorulan soruya Acun Ilıcalı, "Mesut, Hull'a gelmeyecek. Türkiye'de çok mutlu. Çok yakın arkadaşımdır. Türkiye'de çok mutlu olduğu için ona 'İngiltere'ye yeniden gelir misin?' diye soramam." cevabını verdi. Ilıcalı, "Mesut Özil, daha yeni İngiltere'den Türkiye'ye geçti ve Türkiye'de ailesiyle birlikte güzel bir hayat kurdu. Fenerbahçe ile olan problemlerini de kısa süre içerisinde çözeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

TORRENT BABEL'İN KALMASINI İSTEDİ

Ryan Babel ile ilgili iddialar üzerine konuşan Hull City'nin sahibi ve başkanı, "Ryan Babel ile kış transfer döneminde görüştük. Onu Hull'a getirme şansımız vardı. Galatasaray'da teknik direktör değişti ve yeni hoca Babel'in kalmasını istedi. Bu nedenle Galatasaray'da kaldı." dedi.

Acun Ilıcalı, "Fatih Terim'den Babel'in transferi için izin istemiştim. Fatih Terim benim yakın dostumdur. Yeni hoca kalmasını istediği için kaldı ve biz de bu kararına saygı duyduk." sözleriyle konuşmasını bitirdi..

 

 

 

Acun Ilıcalı'dan Ryan Babel ve Mesut Özil açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Acun Ilıcalı Ryan Babel Mesut Özil Hul City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.