Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan sürprizi! İş artık sadece imzada

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Fenerbahçe'de top koşturan milli futbolcu Ozan Tufan ile ilgileniyor. İddialı bir kadro oluşturmak isteyen Ada ekibi, oyuncunun durumunu yakından izliyor.

24 Mart 2022'de Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan için transfer iddiaları hız kesmiyor. Geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Premier Lig takımlarından Watford'a satın alma opsiyonlu kiralık olarak katılan ancak forma şansı bulamayan milli oyuncu Ozan Tufan devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye dönmüştü.

TRANSFER DURUMU NETLEŞTİ

2 Haziran 2022'de ilk olarak Levent Ümit Erol'un duyurduğu, Hull City'nin Ozan Tufan için devrede olduğu transfer durumu netleştiği iddia edilmişti.

Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan sürprizi! İş artık sadece imzada

İŞ ARTIK ISLAK İMZAYA KALDIĞI BELİRTİLDİ

Hull City kurmayları, kulübün sahibi Acun Ilıcalı önderliğinde yapılan toplantıda Ozan Tufan konusu da masadaydı. Ozan Tufan'ın transferi konusunda karar netleştirken, işin artık sadece ıslak imzaya kaldığı belirtildi.

SPORUNDİBİ.COM

Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan sürprizi! İş artık sadece imzada ile ilgili etiketler Ozan Tufan Acun Ilıcalı Transfer Fenerbahçe Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.