Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı'ya belgesel teklifi! Müge Anlı Exxen'e transfer mi oluyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile toplumun her kesiminden takdir alan ünlü sunucu Müge Anlı'nın Acun Ilıcalı'ya ait Exxen platformu için özel bir program hazırlığı içinde olduğu iddia edildi.

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz yapımı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında herkesin sevgisini kazanan Müge Anlı hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı.

Uzun yıllardır ATV ekranında yüzlerce insana derman olan, kayıplar bulan ve çözülemeyen sırları çözen Müge Anlı bu kez de Acun Ilıcalı'nın platformu için çalışacağa benziyor. Türk halkının gönlünü kazanan Müge Anlı da ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın da radarında. Peki Müge Anlı Exxen'de program yapacak mı?

AK Partili Aydın Ünal'dan Acun ve Müge Anlı'ya tepki

Programlarında çarpıcı olayları ele alması ve günlerce konuşulacak olaylara imza atması Acun Ilıcalı'nın da aklına süper bir fikir getirmişe benziyor. Şimdiye kadar yapılan programlardan iddialı bir belgesel olabileceği fikri için Müge Anlı'nın kapısını çaldığı iddia ediliyor.

Acun Ilıcalı'nın bu tarz bir program için Müge Anlı'ya teklif götürmesi sonrasu Müge Anlı'dan henüz bir açıklama gelmedi. Exxen için program geliştireceğini her yerde dile getiren Acun Ilıcalı'nın başka dizi projeleri için de zemin yokladığı iddia ediliyor.

 

Acun Ilıcalı'dan Müge Anlı'ya belgesel teklifi! Müge Anlı Exxen'e transfer mi oluyor? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı mge anlı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.