Acun Ilıcalı'dan kızı Yasemin ile duygusal paylaşım

4 kız babası, TV8'in sahibi, ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı.

İlk eşi Seda Başbuğ'dan Banu, ikinci eşi Zeynep Yılmaz'dan Yasemin ve Leyla, son evliliğini yaptığı Şeyma Subaşı'ndan ise Melisa adında kızı olan Ilıcalı, sosyal medya hesabından kızlarıyla sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Kızlarıyla arasındaki kuvvetli bağı her fırsatta gözler önüne seren Acun Ilıcalı örnek bir baba olarak alkış topluyor.

Son olarak, kızı Yasemin'in 14. yaşını kutlayan 52 yaşındaki ünlü televizyoncu, Instagram hesabından birlikte çekilen karelerini yayınladı.


''NASIL BÜYÜDÜN, BÖYLE GÜZEL OLDUN...''

Instagram'da 13,5 milyon takipçisi bulunan Ilıcalı'nın ''Hiç büyümeyeceksin gibi geliyordu, nasıl da büyüdün nasıl da böyle güzel oldun.. Senin o bakışlarını yerim benim biricik Yasemin'im. Seni çooook seviyorum, sen canımsın benim.'' notunu düştüğü karelere kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

İşte Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin ile olan paylaşımları...

Yasemin Ilıcalı

Yasemin Ilıcalı

Yasemin Ilıcalı

 

İlk evliliğini 19 yaşında 1988 yılında Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı, 1993’te boşanma kararı aldı. Çiftin bu evliliklerinden Banu Ilıcalı dünyaya geldi.

Acun Ilıcalı ilk evliliği noktaladıktan 10 yıl sonra 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile hayatını birleştirdi. 2016 yılında Zeynep Yılmaz ile yollarını ayıran Acun Ilıcalı’nın bu evliliğinden Leyla ve Yasemin adını verdikleri iki kız çocuğu oldu.

Acun Ilıcalı 2017 yılında Şeyma Subaşı ile Fransa’nın Marsilya kentinde nikah masasına oturdu. Görkemli bir şekilde evlenen çift Melisa adında bir kız çocuğa sahip. 2018 yılında boşanmaya karar veren Acun Ilıcalı şimdilerde ise Çağla Antunkaya ile aşk yaşıyor.

 

Acun Ilıcalı'dan kızı Yasemin ile duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz Instagram Sosyal Medya yasemin ılıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.