Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen 9 yaşındaki kızına takma tırnak takan Şeyma Subaşı'na tepki yağdı

Adını ilk olarak ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla duyuran ve her yaptığıyla gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı ubu kez de kızı Melisa ile yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen ve henüz 9 yaşında olan kızı Melisa'nın takma tırnak takmasına izin veren Şeyma Subaşı'na sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Subaşı daha önce de çok kez kızının protez tırnak takmasıyla eleştirilmişti.

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıktan sonra İstanbul'a gelen Şeyma Subaşı, kızı Melisa'yı da alarak Miami'ye döndü. 2017 yılında nikah masasına oturup, 2018 yılında sürpriz bir şekilde boşandığı Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen 9 yaşındaki kızı Melisa ile birlikte Miami'de gittikleri basketbol maçından karelerini Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı'nın paylaşımındaki bir detay dikkat çekti. Melisa Ilıcalı'nın takma tırnak takmasına onay veren Şeyma Subaşı 'huylu huyundan vazgeçmiyor' dedirtti.

Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen 9 yaşındaki kızına takma tırnak takan Şeyma Subaşı'na tepki yağdı

ELEŞTİRİ TOPLADI

Daha önce çok kez kızının protez tırnak takmasına izin verdiği eleştirilen Şeyma Subaşı yine aynı konuyla gündem oldu. Kızıyla karelerini 3,1 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın rengarenk ojeli ve uzun protez tırnakları sosyal medyada eleştiri topladı.

Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen 9 yaşındaki kızına takma tırnak takan Şeyma Subaşı'na tepki yağdı - Resim : 2


İşte Şeyma Subaşı'nın paylaşımına gelen yorumlardan bazıları...

'O henüz 9 yaşında'

'O yaşta uzun tırnaklara neden özeniyor?'

'Çocuğuda kendi gibi yapacak'

'O yaştaki bir çocuk nasıl olur da o kadar uzun tırnakların hijyenini sağlayabilir'

'Çocuktaki o tırnaklar ne ya'

'Kurttan kuzu doğmaz'

'Ufacık çocukta ne o tırnaklar ya'

'Çocukları bu tarz özentiler hiç uygun değil'

'Şeyma sakin kendine benzetme güzel kızını'

'Çok yanlış tırnaklar yaşı çok küçük bunu anlatmalısın Melisa’ya'

'Size hiç yakıştıramadım Şeyma hanım'

 

 

Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen 9 yaşındaki kızına takma tırnak takan Şeyma Subaşı'na tepki yağdı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Sosyal Medya Miami melisa ılıcalı takma tırnak protez tırnak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.