Acun Ilıcalı Yasin Obuz'a sert çıktı! ''Sunucu benim''

Survivor 2020'de gerilimli anlar yaşandı. Takım arkadaşı Fatma Günaydın ile tartışma yaşayan Yasin Obuz'a sunucu Acun Ilıcalı sert çıktı.

TV8'in sevilen yarışması Survivor'da gerilim her geçen gün artıyor! Oyun öncesi Acun Ilıcalı, gönüllüler takımında ilk olarak Nisa Bölükbaşı'na söz verdi. Daha sonra ise eleme potasında yer alan Evrim Keklik ile Fatma Günaydın'dan birkaç söz istedi.

Fatma, "Makbule'nin yerine gitmesi gereken insanlar vardı. Bir anda oldu, biz de şaşkınız" dedi. Araya giren Yasin, "Madem ki ortaya laf attın, isim ver. Kimler gitmeliydi?" sözleriyle, takım arkadaşından isim vermesini istedi.

4-2ue8-MkoK

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, müdahale etti ve Yasin'i sert bir şekilde uyardı. Ilıcalı yarışmacıya "Sunucu benim, sen farkındasın değil mi? Onu ben sorayım istersen! Öyle bir şey sorarsam ben sorarım" diyerek sert çıktı.

Bu çıkışın ardından ise Yasin Obuz ne diyeceğini bilemedi.

Acun Ilıcalı Yasin Obuz'a sert çıktı! ''Sunucu benim'' ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.