Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı konuşmasında skandal!

Acun Ilıcalı ve eşi Şeyma Subaşı'nın mesajlaşmaları olay oldu. Bunu bile bile sosyal medyada paylaşan Subaşı'ya takipçilerinden tepki yağdı.

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı'ya olan düşkünlüğü her gün yeni bir haberle gündeme geliyor. Karısının bir dediğini iki etmeyen Ilıcalı, sosyal medyada 'yemedim yedirdim, giymedim giydirdim' cümlesiyle de sık sık anılıyor. Ilıcalı'nın mütevazi giyim tarzını bilmeyen yoktur. Ünlü ismin tercihi genellikle siyah tshirt, pantolon ve terlik oluyor. Buna karşılık Şeyma Subaşı'nın 24 saat içinde en az üç kıyafet değiştirip spordan eve, evden partiye, partiden kulübe gidiş stilleri tüm kadınları imrendiriyor. Dalga konusu olan bu tezatlığın kanıtı olarak şu fotoğraflar gösteriliyor:

Acun Ilıcalı

acunilicali

Şeyma Subaşı

5

Şeyma Subaşı'nın Instagram fenomeni oluşu da bu renkli tarzı ve yaşam şeklinden kaynaklanıyor. Subaşı'nın dün paylaştığı hikayesindeyse eşi Acun Ilıcalı'yla olan konuşması yer alıyordu. Bu mesajlaşmaysa takipçilerini şoke eden bir detay barındırıyordu.

Subaşı, kocasına klasik bir araba fotoğrafı yollayıp, "Offf baksana bunlar gibi diyorum, inanılmazlar" dedi. Ilıcalı ise "Sapıttın, altında dökülsün de gör diye" karşılık verdi. "Koptum" diyen Subaşı'ya Ilıcalı'nın verdiği yanıt tepkilere sebep oldu.

Acun Ilıcalı eşine "Rüzgar gibisin..." Nerden esersen" yazdı. Subaşı o konuşmayı noktalı ('rüzgar gibisin'den sonraki) kelimenin üstünü karalayarak paylaştı. Bunun çok sık kullanılan bir küfür olduğunu anlayan takipçileri Ilıcalı'yı ayıplarken, Subaşı'yı sevenler 'küfür değil o 'aşk' yazıyordur orda' diyerek Ilıcalı'yı korudu. Ancak kimse küfür olmayan bir kelimenin üstünü çizme gereği duymayacağı için bu savunma yeterli olmadı.

Ekran_Resmi_2017-11-01_18.03.59

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı konuşmasında skandal! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı WhatsApp küfür konuşma Mesajlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.