Acun Ilıcalı ve genç sevgilisinden yeni poz!

Survivor 2021 çekimleri için Dominik'te olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya genç sevgilisi Çağla Altunkaya eşlik ediyor. Altunkaya, Ilıcalı'dan haberiz çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Survivor 2021 büyük bir heyecanla tam gaz devam ediyor. Programın çekimleri için Dominik'te bulunan Ilıcalı çekim haricinde kalan zamanlar genç sevgilisi Çağla Altunkaya ile vakit geçirmeyi tercih ediyor.

HABERSİZ FOTOĞRAF

Ayça Çağla Altunkaya, güneşlendikleri sırada Ilıcalı'ya haber vermeden çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 

Acun Ilıcalı ve genç sevgilisinden yeni poz!

SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sevgilisi Ilıcalı'yı yalnız bırakmayan Altunkaya, Survivor çekimleri için yoğun çalışan sevgilisini Dominik'te de yalnız bırakmıyor. Çiftin ilişkisi başladığı ilk günden bu yana tam gaz devam ediyor. İkilinin ne zaman evleneceği ise hayranları tarafından çok merak edilen diğer bir konu. 

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA

21 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya 1999 yılında Yalova'da dünyaya gelmiştir. Aynı zamanda basketbol ile ilgilenen Altunkaya, hemşirelik bölümünden mezun olmuştur. Ailesi hala Yalova'da yaşayan Altunkaya, ilk olarak Dominik'te Acun Ilıcalı'nın teknesinde çekilen görüntülerle magazin gündemine gelmiştir. 

ŞEYMA'YA OLAN BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Aradaki yaş farkının yanı sıra, Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı ilişkisine dair en çok konuşulan detaylardan biri de Altunkaya'nın Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'ya olan benzerliği olmuştur. 

Diğer taraftan Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı da Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Subaşı İtalyan sevgilisinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başladığını duyurmuştu.

 

 

 

 

Acun Ilıcalı ve genç sevgilisinden yeni poz! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ayça Çağla Altunkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.