Acun Ilıcalı transferde bombayı patlattı! Eski Galatasaraylı futbolcu resmen Hull City'de...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, daha önce Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Jean Michael Seri ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. İngiliz temsilcisi, bir dönem Galatasaray'da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Jean Michael Seri'yi transfer etti.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 30 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Seri, geçtiğimiz sezon Fulham forması ile 34 resmi karşılaşmaya çıktı ve 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Fildişi Sahilli futbolcu, kariyerinde daha önce Paços De Ferreira, Nice, Fulham, Galatasaray ve Bordeaux'da da top koşturdu.

Acun Ilıcalı transferde bombayı patlattı! Eski Galatasaraylı futbolcu resmen Hull City'de...

Acun Ilıcalı transferde bombayı patlattı! Eski Galatasaraylı futbolcu resmen Hull City'de... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Galatasaray Süper Lig İngiltere Hull City ingiltere championship
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.