Survivor'da yarışacak ikinci isim açıklandı!

Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor' yarışmasında yarışacak ikinci ismi açıkladı.

Survivor 2020'nin ünlüler takımında mücadele edecek ikinci isim de belli oldu. Ersin Korkut'un yer aldığı takımda. Acun Ilıcalı, bir ismi daha açıkladı.

'Survivor’un ilk şampiyonu, tekrar ünlü yarışmaya katılıyor. Başarılı televizyoncu, Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle 'Survivor 2020' kadrosunda yer alacağını söyledi. Acun Ilıcalı, "Survivor'a bir kere katılan kişilerin yeniden dönme arzusu vardır. İnşallah olursa, çok önemli bir isim bence. Survivor'a şubat ayında başlayacağız kısmetse" dedi. Survivor'ın ilk şampiyonu olan 40 yaşındaki Uğur Pektaş, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da yıllarca rol almıştı.

Survivor'da yarışacak ikinci isim açıklandı!

Survivor'da yarışacak ikinci isim açıklandı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Arka Sokaklar Survivor uğur pektaş ersin korkut
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.