Acun Ilıcalı Survivor'a Döndü, Ödül Büyük Oldu! Hull City Ödülü Kazanan Takım İfşa Oldu!

Acun Ilıcalı Survivor'a Döndü, Ödül Büyük Oldu! Hull City Ödülü Kazanan Takım İfşa Oldu! Survivor All Star 2022'de ilk kez oyun sunan Acun Ilıcalı'nın parkura çıkmasıyla ödül de büyük oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıran kırana yarıştığı oyunun kazanan takımı da ifşa oldu.

Her bölümü bir başka heyecan ve tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Bu sezon ilk kez oyun sunacak olan Acun Ilıcalı'nın parkura çıkmasıyla ödül de büyük oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıran kırana yarıştığı ödül oyunu mücadelesinde kazanan takım Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Champinship takımlarından Hull City'nin maçına gitmeye hak kazandı. Acun Ilıcalı Survivor'a Döndü, Ödül Büyük Oldu! Hull City Ödülü Kazanan Takım İfşa Oldu!

Acun Ilıcalı'nın Survivor'a dönmesiyle birlikte ödül oyunu heyecanı bir kat daha arttı. Sezon boyunca oyun sunmayan Ilıcalı ilk kez ödül oyunuyla parkura döndü. 8 Mayıs Survivor yeni bölümünde oynanacak Survivor ödül oyununda ödül Hull City maçı oldu.

Hull City Ödülünü Kazanan Takım İfşa Oldu!

Survivor All Star 2022'de bu akşam oynanacak ödül oyunun kazanan takım büyük bir heyecanla takip ediliyor. Ancak sosyal medyaya düşen görüntüler ödülü kazanan takımın ifşa olmasına neden oldu.

Hull City ödülünü kazanan takımın ifşa olmasıyla Survivor izleyicisi de oyunu takip etmeyeceklerini açıkladı. Survivor Hull City ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. İfşanın nedeni ise Survivor Nagihan Karadere'nin telefon kullanması ve İngiltere'den fotoğraf paylaşması oldı.

Survivor 99. bölüm bu akşam TV8 ekranlarında olacak.

 

Acun Ilıcalı Survivor'a Döndü, Ödül Büyük Oldu! Hull City Ödülü Kazanan Takım İfşa Oldu! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı ödül oyunu Hull City ödül Survivor 2022 ifşa oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.